ACTUEEL

Terugblik Blasphemy 2018

Nu afgelopen weekend het seizoen dan echt is gestart voor alle verenigingen, maar dan ook écht alle verenigingen, is het tijd om terug te blikken op de 29ste Blasphemy. De Blasphemy, waar gelukkig niet alle verenigingen mogen komen bleek dit jaar een prooi voor de A.S.R. ‘’Nereus’’. De hoofdstedelingen gingen er namelijk na spannende finales met de dubbelslag vandoor.

Ondanks een historische uitvoering van de Blasphemy, kijkt de organisatie terug op een geslaagde dag. Daarom wil de commissie iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische dag bedanken! Achter de schermen zullen de voorbereidingen voor het zesde lustrum weldra beginnen, maar voor nu kunnen we nog van een prachtige 29ste editie genieten door middel van de officiële aftermovie.

De officiële aftermovie is mogelijk gemaakt door:
Pim Ruhe & Mees de Smet

Met dank aan:
Budgetcam Cameraverhuur
G. Bakker & Zn. bv Verhuurbedrijf

Definitief programma 29ste Blasphemy

Helaas is het Merwedekanaal de afgelopen nachten dichtgevroren, derhalve kan er niet geroeid worden morgen. Dit mag echter de pret niet drukken! De Blasphemy gaat door, zij het in speciale vorm.

Het programma langs de kant zal gewoon doorgaan. De tap zal open staan en de lekkerste hitjes zullen klinken. Verder zal u nog steeds de strijd aan gaan met uw mede K.N.S.R.B. competitieroeiers. Deze strijd zal dit jaar op twee fronten plaatsvinden. In de eerste heat gaat u tegen drie andere ploegen 1000 meter afleggen met vier ploegleden op één ergometer, dus snel door wisselen is de sleutel tot succes. Deze estafette zal geheid leiden tot chaos en stress binnen uw ploeg, dus weet u het hoofd koel te houden? In de tweede heat en de finales kunnen de echte sprintkanonnen zich bewijzen, door een 500 meter het snelst te trappen. Daarnaast kunt u zichzelf meten met verschillende bierspellen. Wellicht is uw ploeg aan het einde van de dag de beste beerpongploeg van roeiend Nederland!

Heeft u nog nooit een estafette geoefend? Dan kan onderstaand filmpje u wellicht op weg helpen:

In onderstaande link kunt u de definitieve loting vinden. Het schema is aangepast, dus kijk goed wanneer uw ploeg zich moet melden:
Loting Blasphemy 2018

Reglement Blasphemy 2018:
Reglement Ergometerspar Blasphemy.docx

Kaartverkoop Gestart

De Blasphemy, de wedstrijd waarbij de eerstejaars competitieploegen van alle K.N.S.R.B. verenigingen voor het eerst de strijd met elkaar aan zullen gaan.

De strijd op het water maakt dorstig. De Blasphemy staat niet alleen bekend als een van de leukste competitie roeiwedstrijden, ook het feest en diner zijn legendarisch!

Voor het diner is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat u op tijd een kaartje koopt! Wanneer iedereen voldaan is na het diner zal de avond overgaan in een bruisend feest.

Blasphemy 2018

De datum van de 29e Blasphemy is bekend! De strijd op het Merwedekanaal zal op 3 maart 2018 wederom losbarsten. Welke K.N.S.R.B. vereniging zal er dit jaar met de winst vandoor gaan? Houd de site en Facebook in de gaten voor alle informatie omtrent de wedstrijd en natuurlijk het legendarische feest.

Terugblik Blasphemy 2017

Op zaterdag 4 maart 2017 vond de 28e Blasphemy plaats op het Merwedekanaal. We kunnen inmiddels terugkijken op een succesvolle editie! Bij de heren kwam Laga als snelste uit de strijd en bij de dames ging Njord er met de zege vandoor. Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische dag bedanken! Er wordt met vol enthousiasme uitgekeken naar volgend jaar en wij hopen u dan ook weer in het Utrechtsche te treffen. Wilt u nog een keer nagenieten van de 28e editie? Kijk dan snel naar de officiële Aftermovie!