Sponsoren

De Blasphemy is voor de organisatie van al haar activiteiten afhankelijk van sponsoren. Aangezien onze ambities altijd verder reiken dan de mogelijkheden zijn wij geïnteresseerd in nieuwe partners. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Competitie Commissie van de U.S.R. “Triton” of K.S.R.V. “Njord”.


Stayokay_logoNew_RGB

Stayokay Utrecht – Centrum is een ideale locatie voor een citytrip, een paar dagen weg met het gezin, maar ook uitstekend geschikt als groepsaccommodatie. Het hostel is gevestigd in hartje centrum aan het leukste plein van Utrecht: de Neude.

Voor een weekendje Blasphemy kan er tegen een spotprijs overnacht worden, wat ideaal is voor de studenten die ’s nachts niet meer de trein in gaan. Daarnaast kan er tegen een kleine betaling uitgebreid ontbeten en gedineerd worden. Verder is in het hele hostel gratis WiFi, er is een bar aanwezig en worden er fietsen verhuurd. Dit maakt het verblijf in StayOkay ideaal voor het weekend!


Dit jaar is de Blasphemy partner van QualityTie en QualityTailors. Bij QualityTailors vindt u een uitgebreid aanbod aan luxueuze herenkleding voor elke gelegenheid. Daarnaast biedt QualityTie de mogelijkheid om accessoires volgens eigen ontwerp te laten maken en met eigen logo. Denk hierbij aan dassen, bretels, manchetknopen etc. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit, voor een studentenprijs. Speciaal voor de Blasphemy komt QualityTailors met de dobbelsteen manchetknoop! Deze originele en modieuze manchetknoop kan niet ontbreken op uw hemd. Let wel op, want OP=OP. Daarnaast bieden ze 10% korting op zowel de manchetknoop als het gehele assortiment bij vermelding van de kortingscode: BLASPHEMY bij uw bestelling.


Evenementen, horeca, tenten, podia & partyverhuur Verhuurbedrijf G. Bakker & Zn. bv is een familiebedrijf, opgericht te Utrecht. Wij zijn al sinds 1953 gespecialiseerd in de verhuur van party- en horecabenodigdheden zoals serviesgoed, glaswerk, keukenapparatuur, tafels, stoelen, podia (incl. opbouw), een compleet bruin café enzovoort. Voor bestellingen tot 5.000 personen kunt u uitstekend bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ons verhuurbedrijf is u graag van dienst.


De Bavaria brouwerij is al meer dan 300 jaar in Lieshout (Brabant) gevestigd. In het jaar 1719 werd voor het eerst melding gemaakt van brouwerij ‘De Kerkdijk’ in Lieshout. De familie Moorees brouwde daar, al vanaf 1680, op kleine schaal ambachtelijk bier.

Tegenwoordig is Bavaria het op een na grootste brouwerijbedrijf van Nederland en een van de grootste producenten van mout in Europa.

Zo, nu een Bavaria!