Definitief programma 29ste Blasphemy

Helaas is het Merwedekanaal de afgelopen nachten dichtgevroren, derhalve kan er niet geroeid worden morgen. Dit mag echter de pret niet drukken! De Blasphemy gaat door, zij het in speciale vorm.

Het programma langs de kant zal gewoon doorgaan. De tap zal open staan en de lekkerste hitjes zullen klinken. Verder zal u nog steeds de strijd aan gaan met uw mede K.N.S.R.B. competitieroeiers. Deze strijd zal dit jaar op twee fronten plaatsvinden. In de eerste heat gaat u tegen drie andere ploegen 1000 meter afleggen met vier ploegleden op één ergometer, dus snel door wisselen is de sleutel tot succes. Deze estafette zal geheid leiden tot chaos en stress binnen uw ploeg, dus weet u het hoofd koel te houden? In de tweede heat en de finales kunnen de echte sprintkanonnen zich bewijzen, door een 500 meter het snelst te trappen. Daarnaast kunt u zichzelf meten met verschillende bierspellen. Wellicht is uw ploeg aan het einde van de dag de beste beerpongploeg van roeiend Nederland!

Heeft u nog nooit een estafette geoefend? Dan kan onderstaand filmpje u wellicht op weg helpen:

In onderstaande link kunt u de definitieve loting vinden. Het schema is aangepast, dus kijk goed wanneer uw ploeg zich moet melden:
Loting Blasphemy 2018

Reglement Blasphemy 2018:
Reglement Ergometerspar Blasphemy.docx